vineri, 16 decembrie 2011

cica odata pe an merge

Un mesaj, doua mesaje...o face baie de nu raspunde?
Ma suna:
-iubita meaaaaaaaaa!
-daaaa, ce faci?
-bine iubita mea...sa sti ca eu te iubesc mult de tot asta sa sti. Am fost la o petrecereeeeeee, da nu nu nu te gandi la prosti ca eu sti, sti ca eu nu am facut nimic.
-ba esti beat? petrecerea se termina la 8?
-nu...bine da sunt putin, stai ca i-au taxiu ca am facut niste combinatii si am la baaaaaaani.
-cati bani ai ma? unde esti ma?
-ce..multi. Da ce te intereseaza cati bani am aa? Unde am ajuns acasa stai asa. Un leu doi lei trei lei....si cat a mai numarat el acolo de a dat la taxiu.
-pe mine? ba esti nebun, eram curioasa!
-da iubita mea sa sti ca te iubesc. sa sti ca te iubesc mult mult. apoi mai spune asta de cateva ori dupa care intra in magazin
-sarut manutele. doamna vreau o sticla de whisky, cea mai buna si pentru iubita mea vreau cele mai bune tigari cele mai scumpe tigari pentru dama mea
-doamne, maine trebuie sa iti pregatesti un discurs bun...
-alo, iubi!!!! ubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ma auzit! ma auuuuuuuuuuuzi?
-da ma da. acuma unde esti?
-acasa uite, ia-l pe unchiu la telefon sa auzi tu, ca asa faci tu.
-da e acasa, mai. ce mai. maaai ii zici tu lu.....cineve vrei 
De aici pauza. A continuat o discutie luuuuuuuuuunga intre doi matoli. La fufe nu a fost ca ar fi povestit, la cat de beat era zicea tot. Cand e beat ma alinta si mai mult tare aiurea:))


La 6 dimineata azi toate injuraturile erau pe buzele mele. A comentat putin, dar a tacut si am zis ca azi toata ziua am dreptate orice zic! A facut o gluma..cica gluma care s-a terminat cu tipete si babe care intorc capu curioase:)) Apoi niste "unii" se benoclau la noi cumne certam, cum tipam eu explicandu-i ca daca am chef in momentu asta plec, apoi aceasi unii erau martori dupa cateva ore la pupicuri alintaturi saruturi. Ce or fi zicand unii aia sunt nebuni:))
Cu toate astea il iubesc...

3 comentarii: