joi, 20 ianuarie 2011

Nervi cotidieni

           Nu ascult ce zic alţii numai că mă enrvează rău, încerc să zic cît mai repede o replică de "tacă-ţi fleanca" sau să rămîn intactă ceea ce e cam greu. În orice caz eu o să merg înainte aşa cum am făcut mereu,a fost dificil să îmi dau seama singură,cică "toate odată cu vîrsta" e pe dracu nu toate odată cu mintea mea defapt, că de eu sunt eu...o zic mereu e greu să mă descriu aşa e mai simplu zic trei cuvinte şi gata.
a)Asta a fost o introdurece către a spune miezul acestui text defapt,obiceiuri proaste, şi să fie numai nervi cotidieni sau ceea ce detest la oameni, sau ce pur şi simplu nu înţeleg,sau ce mă calcă rău pe creier?!
Nu înţeleg de ce unii mestecă gumă de parcă ar fi vaci,adică, îţi iubeşti atît de mult dantura sau ce ?!
Nu mai înţeleg de ce unii mestecă şi sorb atît de zgomotos(asta mă sîcîie mai rău decît o mîţă care zgîrie tabla), o fi tot treaba cu dantura.
De ce te duci să te uiţi la produsul pizdei măsii şi îţi laşi căriciorul în mijlocul drumului, încurcă eşti chior?!
De ce rozul şi blondul e cea mai enrvantă combinaţie poisibil existentă(am uitat şi de botul rioz)?!
b)Detest băieţii care fac multe complimente idioate,banale,seci şi se cred miezul miezului, crezînd că poate avea pe oricine, şi normal fetele mimoze şi de neatins şi ni ni ni ni, şi profii ni ni ni pe langă ele.
Îmi inspiră lehamete cei care spun că iubirea e nimic doar ca să ascund adevărul despre ceea ce cred, sau cei care zic că sexul e tot(ăştia clar sunt cei mai mari oameni de nimic), şi cei care cred prea mult...
P.S.Urăsc cei care spun "eu la vîrsta ta..", "cum ai putut să stai cu...","cum e fară mama...", "nu!".

Un comentariu:

  1. Şi eu consider că rozul şi blondul e combinaţia fatală. Da' nu am ce să fac, asta e... Gata, ştiu..:)) MĂ MUT PE LUNĂ!!!!

    RăspundețiȘtergere