miercuri, 26 octombrie 2011

scorpionisme

"Zodie feminina de apa, predominant emotionala, psihica, guvernata de planeta MARTE, planeta care sporeste energia fizica, agresivitatea, curajul, indrazneala si vitalitate, dar si imprudenta, gelozia, asprimea, brutalitatea, violenta, nervozitatea, spiritul razbunator."  
 deci marte e de vină că sunt uneori puţin agresivă...doar puţin. gelozia aşa şi aşa, bine foarte foarte. mhhh în mare parte da....


"Personalitatea Scorpionului este magnetica, misterioasa, carismatica, atragandu-i pe toti in jurul sau ca un magnet. Puternic din fire, Scorpionul nu se lasa usor infrant, avand un profund simt al apararii atunci cand se afla in incurcatura"
ca fiecare, nu nicidecum nu mă las înfrîntă deşi să pierzi cu eleganţă este o victorie...


"Desi atrasi de personalitatea lui, cei din jur reusesc cu greu sa il inteleaga, pentru ca e imposibil sa afle ce gandeste si simte cu adevarat. Arata tuturor o imagine de om sigur pe sine, increzator, puternic, controlat si calm, desi in interiorul sau se da o lupta acerba."
măi măi daţi tot din casă


"Scorpionul este sensibil si emotional, dar unde emotiile sunt puternic tinute sub control, incat nu ar putea fi observate nici de catre cei foarte apropiati Scorpionului. In ciuda aparentelor de persoana dura, emotiile sunt totusi latura sa forte si reuseste sa si-o controlati cu mare grija. Toate sentimentele pot fi mult mai intense la Scorpion: si dragostea si ura, si gelozia si loialitatea."
eu aş scrie strict de mine că sentimentele pot fi ff intense dragoste ură loialitate



"Totusi cand emotiile Scorpionului explodeaza, ele pot fi periculoase, adeseori negative, precum razbunarea sau sarcasmul. Este o fire susceptibila si sceptica, sarcastica si aspra uneori. La el nu exista sentimente de mijloc, neutre: totul e alb sau negru. Datorita spiritului sau ascutit, poate eticheta dintr-o privire caracterul unui om. Intotdeauna obtine ceea ce vrea, cand vrea. "
nu există mijloc!


 "Este un caracter de temut, fiind inclinat spre autodistrugere, spre experiente originale, spre locuri si aventuri neobisnuite, spiritul sau de investigator atragandu-l in cele mai ciudate actiuni, unele dintre ele periculoase."
prefer să fac ceva ce e periculos şi să-mi pară rău sau nu, decît să îmi pară rău că nu am încercat!





EXCELENTA (100%) - Scorpion, Pesti, Rac 
nuuuu eu zodiile astea le ţin la distanţă

BUNA (80%) - Capricorn, Fecioara
iauzi suflet şi tu care ziceai că fecioarele nu se înteleg cu scorpionii

DELICATA, RISCANTA (60%) - Varsator, Leu
aici aşa, vărsătorii cu un tact...şi leii vaaai ne-am bate tot timpul

DIFICILA, DAR INTERESANTA (50%) - Taur
nu e dificilă deloc am numai tauri pe lîngă mine, se ştiu ei

DIFICILA, CU DATORII KARMICE (20%) - Gemeni, Berbec
asta nu ştiu ce înseamnă da nu-i de bine

NERECOMANDABIL (10%) - Sagetator, Balanta
eu aş zice nerecomandabili pt săgetători


"transformare, unitate, regenerare, exigenta, reconstructie, renastere, reincarnare, spiritualitate, sexualitate, pasiune, magnetism, detectie, initiere, instinct, autoanaliza, dorinta, tentatie, ambitie, motivatie, pasiune, mare potential, energie, inteligenta" 
ce cuvinte frumoase



"angoasa, distrugere, ranchiuna, razbunare, rautate, vointa, autoritate, despotism, posesiune, gelozie, posesivitate, duritate, violenta, intoleranta, temperament puternic, suspiciune, ironie, cinism, sadism, lipsa de discretie, mister, secrete, greu de patruns"
tot la fel



"Verbul caracteristic    A dori. DORESC." cu siguranţă


Motto-ul zodiei    "Ma deschid schimbarii si transform in mine ceea ce trebuie sa existe pentru a descoperi adevarul fiintei mele interioare. Sacralizez sexualitatea." foarte adevărat

"Perioada din zi caracteristica:    amurgul" acum ştiu de ce ă simt mai bine cînd se înserează


"Celebritati ale zodiei     Leonardo DiCaprio,  Julia Roberts, Bill Gates, Printul Charles, Hillary Clinton, Picasso,. Voltaire, Emil Constantinescu, Traian Basescu" interesant

"Alimente
Are nevoie de lichide, bauturi calde, alimente calde,  alimente oferite de apa, telina, ceaiuri, sucuri, alimente bogate in fier, salata verde,  alimente de culoare rosie sau neagra: sfecla, cirese, visine, mere, ridichi, capsuni, rosii, zmeura, mure, gogosari, ardei kapia, carne rosie (de vita sau de porc), mancare fiarta, lamai, ceai de musetel, legume si fructe de toamna."

cele subliniate îmi plaaaac ce l mai muuult

"Cadouri
carti de groaza, articole de înot, articole cu tenta esoterica (talismane, pietre norocoase, horoscop personal, amulete), flori de mina, obiecte vechi , alimente si bauturi fine, carti erotice, carti metafizice (despre reincarnare, paranormal, moarte, spiritism, mistere), carti de tarot, glob de cristal, articole magice, microscop, binoclu, telescop, pahare sau recipiente pentru lichide (vaze), invitatie la un restaurant intim, secret sau la un restaurant cu specific marin, lumanari,  , lenjerie intima, articole cu tenta erotica, flori, invitatie la sporturi extreme, parfumuri cu esente masculine, tari, dure, agresive, vestimentatie in nuante de grena, brun, negru, bleu-vert, obiecte metalice, obiecte ce reprezinta scorpioni, pesti, scoici, mamifere acvatice, pasari de apa, pisici, ,  broaste testoase, ursi, delfini, foci, betisoare, parfumuri sau esente de aloe, mar, gardenie, lamai, liliac, crin, trandafir, nufar, plante de apa, bijuterii sau obiecte din metalul si pietrele semi-pretioase caracteristice."
în mare parte daaaa


"Vestimentatie
Sunt foarte pretentiosi la haine, de aceea nu vor sti cu ce sa se imbrace. Sunt foarte schimbatori in gusturi, daca azi nici nu le observi stilul vestimentar, maine apar cu un stil violent, tipator. Le place vestimentatia sexy, pentru ca atragerea sexului opus este foarte importanta pentru ei. Femeile vor exagera cu un aspect agresiv din punct de vedere sexual, deci pot aborda vestimentatia tip vampa. Pe de alta parte, pentru a-si pastra umbra de mister asupra lor, se pot imbraca toata viata numai in negru. Sunt oamenii extremelor inclusiv in vestimentatie, deci azi pot soca, maine pot trece neobservati. Le place sa incerce stiluri noi, dar numai de dragul aventurii, nu vor adopta un stil vestimentar pentru prea mult timp, cautand deja o alta provocare"
mai are rost să zic da?


"Spatii specifice
Incaperea preferata in casa este dormitorul. Locuri prielnice: se simte bine in spatii retrase, discrete, intunecate, misterioase, in preajma sectiei de politie, a garnizoanei, a cimitirului, a farmaciilor, a muzeelor, a ruinelor, a siturilor arheologice, a apelor si marilor."
fugi mă de aicea cu cimitiru :))

"Sunete specifice
Muzica lenta, de meditatie si relaxare, muzica cu tenta erotica, sunetul de apa curgand, susur de izvoare, sunet de valuri."





"Profesii
Farmacist, chirurg, ginecolog, militar, scafandru, arheolog, speolog, politist, spion, justitie, armata, scriitor, detectiv, radiestezist (profesiuni bazate pe cautare si investigare a lucrurilor ascunse, misterioase), fizica nucleara, profesiuni legate de moarte (cimitir, pompe funebre, morga), sexolog (profesiuni legate de sex, erotism, pornografie), psiholog (profesiuni legate de psihicul uman), astrolog (profesiuni legate de mister, ocultism, esoterism), spion (servicii secrete)."


sursa:www.acvaria.com

2 comentarii: