joi, 11 august 2011

ploaie.şcoală.dor.iarnă.august.

          Afară plouă şi bate vîntu.pe cît mă enervează că e urît afară pe atît de mult îmi place pentru că îmi dă o senzaţie de septembrie cu picaturi de ploaie reci,chiar dacă e august. oare ce făceam anul trecut pe vremea asta?....eh nu mai contează oricum ziua asta trece iar aiurea cu o combinaţie de kent8 şi draga noastră cola dar azi dacă ies pe undeva o să adaug şi un tremurat....
Am chef să mă joc cu zăpadă dar e august, deci mai am de aşteptat....ohh acum mă gîndesc cît de dor îmi este de unele persoane care se vor întoarce în decembrie,luna cadourilor...sper să primesc cadouri, ador cadourile.

        Deci a trecut primul an de liceu şi am să las nişte impresii colorate şi dulci ca acadelele...să vedem. Am trecut cu bine la mate luînd 6 în teză...am trecut la chimie şi mai bine :x. Am o dirigintă cu un caracter de nota 10,pe puţin. Am dat din banii mei,banii care trebuia să îi înapoiem acasă. Am făcut pregătire la mate.Am rîs cu s. de unii.S. se strîmba la unii prin tramvai, eu rîdeam cu gura pînă la urechi.mă mut la filologie.stau în banca a 2,rîndul din mijloc cu m. în bancă.vorbesc cu zappy toată ziua.am chiulit spre sfîrşitul anului.luam mai mereu cea mai buna cafea cu lapte din istoria romîniei de la magazinul din faţa şc. ne-am bătut cu zăpadă.am rîs la ore.caiet universal.cîntam pe drum.jucam cărţi.spărgeam seminţe în ore....ce vremuri....urmează anul 2 de liceu iiiiiiiii cum o să fie sper,frumos aşa frumoooooooos mai frumos.



Un comentariu:

  1. CEEEEEEEEEEE?????? TE MUŢI? CÂND AVEAI DE GÂND SĂ-MI SPUI? RĂUTATE CE EŞTI...

    RăspundețiȘtergere