duminică, 6 noiembrie 2011

"Fata scorpion nu e o scorpie"

=fragmente=
Fata scorpion in chip de scorpie devoratoare de barbati ( e tare buna la pat, asta da) e o mare idee preconceputa si proasta pe deasupra. Ar trebui sa vi se strepezeasca mult mai repede dintii cand auziti de o geamana, racoaica de specie rea, sagetatoare sau varsatoare decat scorpioanca. Am stat sa ne gandim de unde s-a nascut aceasta legenda legata de persoana ei si cred ca am descoperit doar 50% din motive. Unu’ la mana ar fi ca e teribil de pisaloaga, mai ales ultimul decan. Iti repeta acelasi lucru si te verifica si te piseaza pana iti vine sa-ti iei campii. Desi mult mai inofensiv decat o racoica care se joaca cu nervii tai mult mai subtil, se pare ca la prima vedere enerveaza mai tare. (Pentru ca la racoica ai tendinta sa spui “Mi s-a parut mie”, pe cand scorpioanca e mult prea ostentativa). Iar acum sa fim sinceri: preferi un atac neprevazut si ascuns sub falsa prietenie a unei varsatoare cu ascendent in gemeni (varsatoarele nu’s intr-atat de diabolice) sau unul al scorpioancei, trambitat de obicei dinainte?



heiiii sa sti ca este buna, peste tot:)))



O alta mare calitate a scorpioancei este ca daca nu te poate suferi iti va arata foarte clar acest lucru. Nu’i prefacuta. Degeaba te gandesti ca uite ce frumos se poarta cu mine geamana si varsatoarea care n’are fix nicio valoare. Iar daca te are la inima, te va avea intodeuna: fie prieten sau prietena. Poti sa-i faci extrem d multe, s-o treci prin foc si para, practic orice, pana sa hotareasca sa-si indrepte atacurile catre tine. Este devotata pana la obsesie. Defectul ei e ca nu poti sti cu niciun chip daca va face o pasiune pentru tine sau daca te ureste, (vezi bine ca nu umbla cu jumatati de masura), si nici ea nu stie prea bine. Daca o intrebi iti va face o expunere de motive la care nu te-ai fi gandit nici in 5 vieti.


uneori poate fi prefacuta:x foarte
dar da ideea e ca daca am pe cineva la inima nu mai iese....e un defect asta!


Este o leaca intriganta, depinde daca esti in vizorul ei. De obicei nu efectueaza atacuri mortale gratuit (vezi racoaica, care daca e luna asezata prost, calca pe cadavre). Trebuie sa-i fi facut ceva nasol daca i-ai starnit dorinte de razbunare. Atentie este o femeie foarte inteligenta, deci nu se va obosi pentru orice mica raca ca sa-si puna in functiune arsenalul. Dar cand o face…nu prea rateaza tinta. Si aici am ajunge la un al 2-lea motiv pentru care ar putea o scorpioanca sa va devina nesuferita: razbunarea cu orice pret si precizia actului, ceea ce-o face sa nu dea gres mai deloc, ceea ce o face si mai enervanta.


heiiii de ce comparati cu racii????









Iar acum sa facem clar distinctia intre scorpioanca, o fata cu idei fixe carora le zice principii (unele chiar sunt), si o fata rea. Se face ca ti-e rau de nu mai poti sau ai un moment de slabiciune sufleteasca/psihica. Poti sa fii si dusmanul ei de moarte, scorpioanca in acel moment isi va pune in miscare tot sangele ei rece si nu se va lasa pana nu te va pune pe picioare ca dupa aia tot ea sa te doboare. Dar macar a fost o lupta dreapta. Te afli in autobuz intr-un echilibru incert, intre pozitia verticala si orizontala, gata sa fii una cu podeaua. Teoretic daca nu se afla o berbeaca in preajma, scorpioanca te va prinde cu un gest sigur si la fix. Daca ai in fata o racoica de specie rea (ultimul decan) poti sa-i strigi cat vrei ca esti in pericol caci ea abia isi va misca bratul si va mima dita mai esecu de a te prinde. Ai dureri menstruale si iti suni prietena gemeni sa-ti aduca medicamentul cutare. Peste 3 ore prietena gemeni (a 2-a ei fata) intra pe usa si iti spune vesela: “La farmacie nu aveau decat bomboane pentru gat, ti-am adus dastea da nu cred ca-ti vor face bine”. O scorpioanca va ateriza in 5 minute (sunt cele mai punctuale femei) cu toate medicamnetele de acasa de la ea (e mare consumatoare de chimicale) si ar fi stat cu tine toata noaptea treaza sa te vegheze.


da chiar sunt consumatoare de chimicale:))


 Scorpioanca casatorita din frageda tinerete cu barbat la maturitate tarzie. Nu-l va parasi nici cand acesta nu va mai fi in stare sa se duca singur la baie, da ia sa vezi o sagatatoare ce repede isi va face bagajele, lasand impresia ca a incercat tot ce s-a putut si a fost o adevarata sora de caritate. O scorpioanca 100% este in stare de orice pentru cei la care tine. Impossible is nothing si “pana moartea ne va desparti”


coincidenta e ca in esenta se potriveste....

Sa nu uitam nici ca ea este foarte impulsiva, are foarte multe de la fata berbec, ca doar e guvernata si ea de Marte (si de Pluto). Tocmai de aceea o ia de multe ori gura pe dinainte. Este un bun psiholog. Se imbraca practic, mult negru, mov, culori inchise. Dupa cum v’ati dat seama noi nu am avut decat surprize placute cu scorpioancele. Ceea ce insa ne deranjeaza si pe noi la ele, inafara de razbunarea prosteasca este instinctul lor fantastic de autodistrugere. Nu stiu daca intr-o viata, lumea ajunge sa faca rau scorpioancei cat apuca sa-si faca ea rau singura: vezi cazul “saracei fete bogate” Barbara Hutton care a cheltuit o avere imensa cu cei 7 soti ai ei, murind in saracie

cam asa....








Varsatorii prezinta o adevarata atractie pentru fata scorpion, (ei care de regula nu’s capabili de sentimente usoare si lumesti) iar atractia e reciproca (Demi Moore si Ashton Kutcher). In rest destul de frecvent scorpion-pesti, scorpion-balanta, scorpion-fecioara pe partea fizica


un singur varsator e de ajuns....sa-l ia naiba pe un anume varsator...vai vai ce interesant. cum or reusi sa redea astea:-?


sursa: http://blogcuzodii.wordpress.com/2009/03/06/fata-scorpion-nu-e-o-scorpie/

Un comentariu: