luni, 9 ianuarie 2012

Scorpionii in 2012

"In prima parte a anului 2012 te bucuri inca de prezenta lui Jupiter in casa cuplului. Actiunea lui binefacatoare ar trebui sa se traduca prin iubiri impartasite, afectiune si concordie, partener/partenera care exercita asupra ta o actiune protectoare sau alaturi de care poti sa descoperi noi orizonturi: fizic, emotional, cultural, spiritual.


Jupiter poate sa atraga noi relatii sau sa te elibereze dintr-o relatie limitativa. Actiunea lui benefica poate fi insa diminuata de alte influente.


O astfel de influenta este cea a lui Venus, planeta iubirii, care in perioada aprilie-august 2012 ocupa o pozitie generatoare de frustrari sau de stres emotional, adversa unei vieti sentimentale satisfacatoare. Efectele neplacute ar putea fi mai vizibile din a doua jumatate a lunii mai 2012 pana la finele lunii iunie.


A doua influenta posibil nociva este cea a lui Neptun, care in februarie 2012 intra in casa iubirii si a sexualitatii, unde ramane pana in 2025. In acesti ani este de asteptat ca relatiile sentimentale sa capete o nota romantica, idealista, spirituala si, din pacate, platonica.


Neptun vede cu ochi buni cautarea afinitatilor sufletesti, dar nu si implinirea necesitatilor trupesti. Rar permite aparitia unei iubiri fericite, si doar daca e caracterizata de o nota spirituala, ezoterica, initiatoare, misterioasa si confidentiala. In rest, exista riscul de a-ti face iluzii si de a trai mai multe deceptii consecutive, de a te implica in relatii dubioase, ambigue, complicate, marcate de tradari, infidelitati, dezamagiri."
Deja ma sperie..;)) asta de la eastrolog.com


"Anul 2012 poate reprezenta o schimbare foarte mare pentru tine, in mai multe planuri existentiale. Se poate sa-ti schimbi viata in bine, atat sub aspect amoros, cat si sub aspect profesionale. Circumstantele se vor crea in asa fel incat vei avea sansa de a realiza exact ceea ce iti doreai. Pentru a reusi acest lucru, insa, este foarte important sa ai rabdare, desi aceasta calitate nu prea te caracterizeaza.
In cazul in care exista lucruri care nu-ti dau pace, daca exista nemultumiri, frustrari, probleme din trecut, gandeste-te daca nu cumva a sosit momentul sa te desprinzi de ele. Pentru a avea linsite si pentru a putea sa te ocupi de viitorul tau, trebuie sa ai puterea de a te impaca cu tine si cu ceilalti." 



"In plan amoros, trebuie sa faci unele compromisuri pentru a te intelege cu persoana iubita. Este bine sa discuti cu ea astfel incat sa gasesti cea mai buna solutie pentru relatia voastra. Daca esti singur, se poate ca singuratatea sa fie extrem de apasatoare si sa-ti doresti exagerat de mult sa fii cu cineva. Nu este deloc o idee buna sa cazi in bratele primului sosit.

Pana in vara incepi sa te apropii mai mult de partenerul de viata si traiesti alaturi de el momente frumoase. Pentru cei singuri se anunta o perioada in care vor fi preocupati cu intalnirile. Se poate sa apara o persoana speciala, de care nativii Scorpion sa se indragosteasca pana peste urechi.

 In ultima parte a anului 2012 Scorpionii singuri isi vor face de cap. Nu vor mai sti nici ei cate aventuri au avut, insa vor trai intens fiecare clipa in parte. Nativii care au deja o relatie vor acorda mai mult timp partenerului si vor investi in acea relatie."



"In plan profesional, anul 2012 se anunta o perioada complicata pentru tine, dar si benefica, in acelasi timp. Pana la finalul anului ar trebui sa ai o pozitie mai buna sau chiar sa-ti schimbi serviciul. Depinde insa foarte mult si de atitudinea ta pentru ca lucrurile sa mearga in directia dorita.

Inceputul de an se anunta linistit, cu exceptia unor evenimente care nu au legatura cu tine si in care te-ai putea implica din imprudenta. Nu fa gesturi necugetate si nu te certa cu lumea. Ai foarte mult de lucru, iar situatia ta se poate schimba peste noapte.

 Activitatea profesionala vine cu multe schimbi, pe care nu le poti controla, dar la care trebuie sa te adaptezi. Din fericire, este vorba despre schimbari care in timp vor fi avantajoase pentru tine. Fa in asa fel incat sa dai dovada de flexibilitate. Nu pierde sansele care ti se ofera pe parcurs."

Mhh, parca mai da e de pe acasa.ro





CHESTII INTERESANTE


"Tu, Scorpionule, ai o insarcinare foarte dificila. Vei avea iscusinta sa patrunzi mintile oamenilor, dar nu iti va fi permis sa vorbesti despre ceea ce inveti. De multe ori vei fi cuprins de amaraciune datorita celor pe care le descoperi. Aceasta te va apropia insa de Mine si nu vei uita niciodata ca acolo unde nu sunt Eu va fi doar pervertirea Ideii Mele. Tu vei vedea atat de multi oameni traind asemeni animalelor si vei lupta atat de mult cu instinctele lor, incat uneori vei pasi alaturi de cale. Totusi, mai devreme sau mai tarziu, te vei reintoarce la Mine si de aceea primeste supremul dar al hotararii. Scorpionul pasi ferm spre locul sau.

Scorpionul este zodia care are legaturi profunde cu subconstientul. Nativul are acces la realitati divine, dar si la aspectele animalice ale lumii subconstiente si de aceea oscileaza permanent intre culmi si abisuri. Este dotat cu abilitate mentala si putere de a gandi corect, tocmai pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, sa reuseasca printr-un suprem act de vointa sa se ralieze definitiv planului divin."

Sursa:esoterism.ro

"Energie de Scorpion este diferita... necunoscutul, la fel ca pastrarea propriei lor lumi ascunsa de altii, poate fi un factor motivator puternic.

Ne referim aici la un nivel emotional, descoperirea misterioasei lumi interioare a altora (cat si lumea inconjuratoare) este un deliciu pentru ei."

Zone erogene Scorpion:
Pentru Scorpion cea mai senzitivă parte a trupului sunt organele sexuale. 

Femeia se poate excita singură, chiar dacă doar îşi încrucişează picioarele şi le mişcă uşor în această poziţie, pentru ca labiile să se frece una de alta.
Mai e nevoie să adăugăm că femeia Scorpion este foarte încântată de cunnilingus?
Când te joci cu organele genitale ale Scorpionului, îl ai literalmente în palma ta!

Durata si natura preludiului: chinuitor de scurt
Postura amoroasa preferata: sa fie adanc, si daca se poate sa doara putin...
Jocuri erotice preferate: bici, catuse si alte accesorii de genul

Sursa:  http://www.astrologie-spirituala.com/search/label/Scorpion

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu