vineri, 11 februarie 2011

Cateincăăăăă

          Titlul constrînge într-un cuvît ala pufulete ameţit esenţa textului, pam-pam, adică ceea ce înseamnă caterinca de la şcoala. Cu ce începem deci, cu începutul răspuns inteligent la ora de romînă de către maimuţa mea.
Deşi suntem mate-info nu numai pentru cicilics matematica este o limbă străina, limbă decare nu limbă limbăăă:)) perverşilor, unde avemun titirez în clasă ca ăla de la trivia care mă nervează că i-a toate răspunsurile aşa şi în clasă. Info e clar fv.....v...f.... a ieşit for for, cateincăăă a greşit hăă hăăăă.
La religie ca nişte creştini buni ce suntem puii noştrii vorbeam despre mănăstiri delea delea pac pac..."ce se întîmplă în mănăstiri" o blondă care e acum vopsită castaniu chipurile mai tip-til cică relaţii sexuale, normal că mă bufnii rîsul,rîş colorat dealtfel,"exact ce spuneam vă gîndiţi la prostii, v-am zis nu atingere nu gînd nu mînuţă nu nimic". Dubioooos,extratereştrii. piticu ştie....
Bomboana de ce tort evident,în sfîrşit m-a ales şi pe mine la volei boooon pe lîngă o amorţită sută la sută plastelină, ni ni ni ca la romînă, cu cicilics vorbea serioasă colo cînd o trezii fraza mea a la Bendeac "nu ştiu fă da-mi place cum gîndeşti" şi izbucni într-un rîs colorat de vrăjitoarea Vuia.Hăăăă pauză!!!!!!!!

3 comentarii:

  1. După lungi aşteptări în sfârşit ai mai scris ceva:)). Deci, ce să zic....sus cu caterincaaa şi prostiile :D

    P.S. Aceste rânduri au fost scrise de un Pitic, care este un Pitic Tembel şi.....:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Jjjjjjjjjjjnebooonatik!? Cum pula mea poți să scrii așa?

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere